Claudia von    Maj 25    2 mins

Brun Utan Sol För Ansiktet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Apohem.se

De finns Brun utan sol produkter för både ansikte och kropp. Produkter som är för ansiktet har ofta en formula som är mer anpassade för just ansiktet. De produkter som är till ansiktet kan också ha näringsrikare ingredienser. Sedan innehåller de produkterna som är till kroppen ofta mer DHA (de ämnet som ger den bruna färgen) vilket gör att de produkterna du har i ansiktet ofta ger en mer gradvis uppbyggnad på brännan och därav inte lika lätt att göra tanning misstake. De du ska tänka på när du applicerar Brun utan sol i ansiktet är följande

1. PEELING

Det kan vara en bra ide att peela eller exfoliera ditt ansikte en till två dagar innan för att få bort döda hudceller. Om du har döda hudceller i ansiktet så finns risken att din bränna ser lite ojämn ut.

ansiktsmask brun utan sol

2. TORRHET

Tänk på att inte vara torr i ansiktet. Därav ska du INTE vara fuktig men om du har torra partier finns de risk att dessa tar till sig mer produkt och du blir brunare på dom partierna.

img mx-auto d-block

3. OLJA

Smörj inte in dig med produkter som innehåller olja innan du applicerar din brun utan sol i ansiktet. Om du har en dag eller kvälls kräm med olja i är de INTE en bra ide att ta på den innan din brun utan sol applicering.

brun utan sol droppar

4. HANDKSE

Använd handske även för ansiktet. Tänk dock på att ta en separat handske eller i bästa fall om handsken är dubbelsidig kan du ha ena sidan för ansiktet och andra för kroppen.

brun utan sol kräm

Nybörjare med brun utan sol för ansiktet?

Om du är nybörjare med brun utan sol och vill vara extra försiktig. Börja med en brun utan sol för ansiktet som du kan bland med din dag/natt kräm. De kommer ofta i form av serum eller olja som man kan klicka i några droppar i din kräm och de blir då en gradvis bränna som du använder dagligen tills du är nöjd. Vi rekommenderar Ida Wargs Tanning Drops serum som är riktigt bra för ansiktet!