Carina    April 4    2 mins

Få Bort Brun Utan Sol Från Händerna (IGEN)

Jag har äntligen tagit fram min brun utan sol för våren efter en lång, mörk vinter som har gjort att jag aldrig varit så blek som tidigare. Men vad hände, jo efter ett överdrivet lager av BUS så såg jag dagen efter att mina händer var helt fläckiga efter brun utan sol!!

få bort brun utan sol

Fläckar efter brun utan sol?

Oh my god, hur får jag bort brun utan sol från händerna tänkte jag!? Jag vet ju att det finns massor av produkter som man kan använda men det är inte aktuellt just nu när man sitter hemma med fläckiga händer, så det är dags att ta tag i saken själv. Jag har ju tidigare skrivit om hur man får bort BUS så jag började med att följa mina egna råd. Precis som jag beskrev tidigare så löste det sig igen med den naturligaste produkten av dom alla, citronen.

citron

Den är på topp av listan om hur man får bort fläckarna från händerna, det är otroligt hur något sådant hjälper. Andra tjejer jag har pratat med har också använt sig av det och det har fungerat lika bra för dom. Det är bara att placera en liten kanna med varmt kranvatten och pressa ut den i vattnet. Man kan även skala citronen för att få ut så mycket som möjligt av den. Därefter så doppar man en trasa eller en handduk och börjar gnugga mot händerna. Sååå simpelt och effektivt. Hoppas sommaren går bra och att ni alla som läser detta får hjälp av mitt citronråd, best of them all, stay safe!

Samlade favoritprodukter till bäst pris