Claudia von    Maj 20    2 mins

Få Bort Brun Utan Sol Med 4 Enkla Tips!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LYKO.se

Har du haft oturen och fått fläckar efter att du använt brun utan sol? Det är helt vanligt och det kan hände dom bästa! Nedan så finner du 4 enkla knep för att få bort brun utan sol på bäst sätt. OBS: Bli inte rädd att av att använda brun utan sol fler gånger, det är bara att göra om och göra rätt!

få bort brun utan sol

FILA "SKRUBBA" EJ

Du ska absolut INTE skrubba bort all brun utan sol, det kommer inte göra något alls, om inte fler ojämnheter på huden. Använd heller INTE en fotfil, då kan det uppstå brännmärken, vilket inte alls är snyggt. Börja istället meda att ta en varm dusch och för öppna porer och därefter tvätta dig väldigt noggrant i varmt vatten, torka dig noggrant med en torr handduk för att få bort första lagret av din brun utan sol bränna.

skrubba bort brun utan sol

TANDKRÄMSTEKNIKEN

Skulle du inte få bort tillräckligt av att ta en dusch, prova då istället med tankrämstekniken. Det må låta konstigt, men det är helt vanlig TANDKRÄM! Det är väldigt effektivt och det innehåller blekninsmedel som bleker bort fläckarna som du har. Applicera tandkrämen på en våt handduk och skrubba på dom fläckiga områdena, detta kommer garanterat att hjälpa dig. Försök att hitta en bra tandkräm som inte har några färger, helst helvit färg.

tandborste

CITRONEN

Citronsaft är inte bara bra för immunförsvaret, det hjälper även att få bort brun utan sol fläckarna! Pressa ut saften och applicera det på en blötlagd handduk, helst i varmt vatten. Därefter kan du använda handduken för att gnugga bort brun utan solet. Denna metod är väldigt effektiv och den bör inte användas på känsliga områden.

citron

COCOA BROWNS FRESH START SELF TAN ERASER

Om inget utav dessa tips fungerar som du önskar så finns det även en grym produkter som vi rekommenderar. Den kan du köpa på många ställen och den heter vi på gör reklam för och starkt rekommenderar är Cocoa browns Fresh Start Self Tan Eraser, vilken är grym för att göra jobbet.